вторник, 12 март 2013 г.

Подгответе ноктите си за пролетта

През зимата ръцете ни са изложени на многобройни агресивни въздействия – студ, вятър, сух и застоял въздух в помещенията. Всички те оказват негативно влияние върху кожата на ръцете и състоянието на ноктите. Пролетта е времето да се погрижим за възстановяването на кожата на ръцете и ноктите и да ги подготвим за новия сезон.

Подхранете кожата на ръцете
Бадемовата SPA терапия за маникюр ще подхрани, хидратира и възстанови кожата на ръцете и ще я остави копринено мека и искряща, с благоуханен аромат на бадем.

SPA терапията в 4 стъпки:
  1. Почистване на ръцете и омекотяване с ободряващата млечна баня за ръце Almond Milk;
  2. Ексфолииране на кожата на ръцете и премахване на мъртвите клетки с подхранващия скраб Almond Moisture Scrub;
  3. Подхранване с луксозната блестяща маска Аlmond Illuminating Masque, която подхранва в дълбочина и придава копринен блясък на кожата;
  4. Масаж и хидратация – SPA процедурата завършва с релаксиращ масаж с хидратиращия лосион Almond Hydrating Lotion, който бързо се абсорбира от кожата, оставяйки меко сатенено чувство и леко бадемово ухание.

Погрижете се за кожичките и кутикулите
Грижата за естествените нокти и кутикулите гарантира здрави, еластични и красиви нокти. Кремът за кожички Cuticle Eraser ще намали образуването на излишна кутикула около ноктите и ще подобри състоянието на нокътната плочка.
Революционното масло за нокти Solar Oil ще подхрани ноктите в дълбочина, като предотврати появата на признаците на стареене на ръцете.
Начин на употреба: Поставете в основата на всеки нокът от крема за кутикули Cuticle Eraser и разнесете. След това нанесете на всеки нокът от маслото SolarOil и внимателно втрийте.
източник: coiffure-beauty.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар