понеделник, 3 февруари 2014 г.

Нов електронен магазин "отвори врати"

Отскоро нов електронен магазин "отвори врати". Alcinabg.com предлага разнообразни козметични продукти, грим, продукти за професионалисти, техника, аксесоари.
В добре подредения магазин ще намерите всички продукти от германската козметична компания Alcina Balans Kosmtik, която е на пазара още от далечната 1905г.
Тогава аптекарят Аугуст Волф основава химико-фармацевтична фабрика в Билефелд, Германия за производство на продукти за грижа и лечение на косата и скалпа. Когато неговият син, Доктор Курт Волф, през 1942 г. наследява компанията, той обединява знанията на медицината и фармацевтиката и продължава изследванията, започнати от неговия баща. Както всичко в природата - косата и кожата са здрави и красиви, когато са в естествения си баланс. Той трябва да се поддържа, укрепва и защитава от вътрешни и външни вредни влияния.
Всички продукти на Алцина Баланс Козметик са основани на тази концепция. Компанията си сътрудничи с известни дерматолози и университетски клиники за постоянен обмен на информация за последните разработки на науката и технологиите.
В електронният магазин могат да бъдат открити продуктите на Alcina, специалната мъжка серия Alpecin и нашумялата напоследък марка Planutur39.
Електронен магазин за козметика alcinabg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар